Nadia Siesbye Suhr

Nadia Siesbye Suhr er 27 år gammel og har redet hele sit liv. Hun er i dag professionel springrytter, og driver sammen med sin familie, Luxury Horses hvor de uddanner, træner og sælger dressur- og springheste i Fredensborg.

Som pony og som juniorrytter har Nadia placeringer til DM og deltaget til NM, herudover har hun redet og uddannet flere heste i 145 cm klasser. Senest har hun valgt at koncentre sig om uddannelsen af ungheste og har deltaget i championats-finalerne og ved UVM 2 gange.

Der har altid været interesse for ridning i Nadias familie. Hendes oldemor Lis Hartel var den første kvinde der deltog på lige fod mod mænd i dressur til OL. Hun vandt sølvmedalje to gange til OL, hvilket i sig selv er en kæmpe præstation, men hvad der gjorde hende til noget helt særligt var at hun red med sygdommen polio. Hun gav interessen videre til Nadias mormor og mor Nicole Siesbye som også begge har redet dressur og spring på højt niveau.

Nadias morfar Per Siesbye har stadigvæk rekorden i flest vindende Danmarksmesterskaber i spring, hele 6 blev det til. Nadias far, berider Torben Suhr, har også flere sejre til DM i springning, og arbejder i dag som berider i Belgien.

Alle været en stor inspiration for Nadia og været med til at uddanne hende. Hun underviser idag selv flere pony og juniorryttere.