Julie Rask

Jeg hedder Julie, er 18 år gammel, bor med min familie på en landejendom ved Silkeborg, hvor vi også har vores heste 🐴.

Jeg går på gymnasiet i Silkeborg og fritiden går stort set udelukkende med mine heste. I mine ponyår red jeg individuel DM 3 gange og var placeret i de to. Ponyerne havde jeg selv redet op fra unge til DM. I dag har jeg min skønne DV vallak Landlystes Leerox som har været min lærehest efter overgangen fra pony. På ham rider jeg MB, blev individuel distriktsmester U21 i 2019, red Kraft Tour til Dansk Varmblods Hingstekåring 2020 med placering i 2/3 starter og et hav af andre gode ture 💙.

Ved siden af har jeg min unge 4 års DV hoppe Passion Sejh. Hende fik jeg som 3 års sidste år hvor hun var redet 14 dage, derefter har jeg selv stået for ridning og uddannelse af hende. Jeg er i gang med 4 års championat på hende hvor hun pt. er kvalificeret til finalen på Blue Hors i uge 41.

Ud over Roxie har jeg fået mine ponyer og heste som helt unge og uddannet dem op til S**, jeg brænder for de unge heste og elsker at følge den udvikling de gennemgår ☺️. Jeg prioriterer en afvekslende træning af mine heste hvad enten det er i tilridningsfasen eller når de er på konkurrenceplan. En typisk træningsuge for mig består ofte af 2 dages ridning i naturen, 2-3 gange dressur eller longearbejde, 1 gang springning og 1 fridag. Derudover vægter jeg meget højt at mine heste går mest muligt på fold for at bevare glæden og humøret!! I perioder svømmer jeg også med hesten for at variere træningen, så hestene ikke kører sure i hverdagen.

Vi fodrer hestene med Balance Mix, Energy Mix, Recup Mash og kombineret med Muscle Boost efter råd og vejledning fra vores foderkonsulenter. Vores heste stortrives på fodret, og er vi i tvivl vender vi det med foderkonsulenten for at sikre optimal fodring af hestene.

Mine drømme er helt klart fortsat at arbejde, tilride og uddanne unge heste, mens jeg ved siden af har en konkurrencehest 😃😃. Min drøm med Passion er at komme ud og hilse på nogle større klasser da hun har kapaciteten til det.