Jade Schlichting

Jeg er født i 1999 og bor i Gilleleje, hvor jeg har mine heste opstaldet derhjemme. I øjeblikket har jeg to dejlige heste, Bakkegaardens Bellami og Tirs Luckyson. Udover det rider jeg også en del heste for kunder og avlere, så der er aldrig et kedeligt moment her på gården.

Selvom jeg kun har været youngrider i 2 år, betyder det ikke at jeg er ny på banen. Jeg har en del erfaring i 3* og har debuteret i 4*, hvor jeg faktisk fik en kvalifikation til Senior EM. Jeg red mit første nordisk i 2013 på pony og har siden redet nordisk i 2014, 15, 16, 17 og 19 for senior, hvor vi tog hold guld i 2015, sølv i 2014, 2016, 2017 og 2019. I 2017, 2018 og 2019 red jeg EM for henholdsvis Junior og youngrider. Jeg har 110% støtte fra min fantastiske forældre som kører land og rige rundt for at jeg kan komme til stævner, og fantastiske underviser. Jeg rider for Eric Smiley, som er her ca. en gang om måneden. Da jeg er blevet optaget i springakademiet, træner jeg også for Bo K Møller.

Luckyson er en 13 års varmblod efter f: Kanudos XX, mf: Quite easy. Jeg har redet siden 2015, hvor Luckyson gik cnc80. Han gik sin første 4* i efteråret 2018. Luckyson er en fantastisk hest, men kan godt finde på at være en drengerøv.

Bellami er en 7 års varmbold efter f: Tailormade Attention, mf: Riccione. Jeg købte Bellami i 2018, hvor hun havde været redet en måned. I 2019 blev jeg inviteret til at ride Nordisk på hende, men besluttede at jeg syntes hun var for ung. Hun er siden da udviklet sig meget og er klar til at tage de større opgaver på sig.

Thalis Z er en 5 års
Jeg går meget ind for at jeg selv uddanner mine heste, så jeg kan have et præg på hvordan heste bliver i fremtiden og at jeg danner et tæt samarbejde med hesten, hvilket jo er vigtigt i en sport ligesom military. Derudover syntes jeg også at det er sjovt at vokse sammen med hesten om opgaverne, helt fra første gang over en bom til de høje klasser. Ud af de 5 forskellige heste jeg har redet til Nordisk mesterskab og vundet medaljer på , har jeg selv redet 4 af dem op.

Næsten alle mine heste bliver fodret med Sport Cup, de det både udgiver langsom og hurtigt energi, hvilket jo er vigtigt med heste som går på topplan i military og har et stort temperament. Derudover bliver mine heste fodret med Recup Mash til frokost, der jo indeholder elektrolytter som hjælper dem med at restituere efter træningen.

Mit mål er at ride OL i 2024.