Cecilie og Amalie König

König Equestrian

De to søstre er vokset op på Stald König i Værløse - og deres mor Charlotte er berider - så heste har helt uundgåeligt altid været en stor del af deres liv.

De er begge springryttere og hvor Cecilie stadig rider pony, er Amalie nu nået en alder hvor hun 100% koncentrerer sig om hestene.

Undervisning, afholdelse af kurser og ridelejr hjemme i stalden fylder udover ridningen en del af hverdagen, og så er interessen for avl på egne hopper stigende - helst med brug af hingste der har vist deres værd i sporten.

På hest er Amalie regerende Sjællandsmester, deltog i 2020 ved finalen i DM for hold, har været Distriktsmester for hold to gange og har redet 135 klasser internationalt. I ponytiden vandt hun DM sølv for kat. III pony, fik 2 fjerdepladser ved DM for hold på pony og har vundet Nordvest Box Finale for pony kat II.

Cecilie er regerende Sjællandsmester på pony og blev i 2020 Danmarksmester for både Children og pony kat II, hun har vundet guld ved NM hold for pony kat. III og vundet både guld og sølv ved Danmarks Cup for kat III. Derudover rider hun S for pony kat. II og har været placeret i Baltic Grand Prix for pony kat II.